Valuta : kn

Košarica  

Nema proizvoda

kn 0.00 Dostava
kn 0.00 PDV
kn 0.00 Ukupno

Pregledaj košaricu Na naplatu

Cholestone - Za zdrav krvožilni sustav

kn 165.32

Add to my wishlist

Ova formula sadrži prirodni izvor Omega 3 i 6 masnih kiselina iz lanenog ulja, jabučni pektin, krom, češnjak, lecitin te vitamine C i E. Ovi visoko aktivni nutrijenti nužni su kod prevencija nastajanja aterosklerotskih nakupina na krvnim žilama, za regulaciju vrijednosti kolesterola i šećera, te za ukupno zdravlje krvožilnog sustava.

Više

90 tableta

Cholestone - Za zdrav krvožilni sustav Maximize

Tijekom dugog vremenskog razdoblja prehrana naših predaka temeljila se na ribama, sjemenkama i različitom sezonskom bilju i slobodno možemo reći da je tada počelo razdoblje čovjeka kao inteligentnog bića. Danas je čovječanstvo suočeno s paradoksalnom situacijom - hrana postaje izvor bolesti umjesto zdravlja, a razlozi za toliku učestalost obolijevanja i porast broja kardiovaskularnih oboljenja su slabe prehrambene navike, pomanjkanje preventive i nedovoljan razvoj zdravstvene svijesti. Taloženjem kolesterola neprimjetno dolazi do začepljenja krvnih žila, povišenog krvnog tlaka i povećane opasnosti od infarkta. Ateroskleroza počinje već u djetinjstvu, a ozbiljniji se problemi javljaju tek kada suženje krvnih žila prijeđe 70%! Za začepljenje žila i pojavu nepravilnosti u krvotoku prije svega je odgovoran LDL-kolesterol (lipoproteini male gustoće), koji zajedno s HDL-kolesterolom (lipoproteini velike gustoće) čini ukupni kolesterol. Kod "zabrinjavajuće" krvne slike LDL je povišen iznad granične vrijednosti od 5,5 mmol, a HDL je niži od 0,9 mmol. Problem dodatno otežavaju slobodni radikali i oksidansi koji lako mogu oštetiti višestruko nezasićene masne kiseline LDL-kolesterola, što potpomaže proces začepljenja krvnih žila. Zbog toga u prevenciji kardiovaskularnih bolesti treba spriječiti negativno djelovanje slobodnih radikala. Pored pravilne prehrane, to možemo postići uzimanjem dodataka koji su razvijeni da bi pružili zaštitu od štetnih posljedica viška masnoća u krvi tj. od opasnih peroksidiranih oblika masnoća.
Cholestone je dobro izbalansirana formula, koja osim Omega-3 masnih kiselina iz lanenog ulja sadrži i vitamine C i E, kao i važne antioksidanse, jabučni pektin, češnjak, lecitin i mineral krom. Cholestone iskazuje višestruko djelovanje zbog svog raznovrsnog sastava, što ga čini nezamjenjivim proizvodom u svakodnevnoj suplementaciji.
Ulje lanenog sjemena najbogatiji je prirodni izvor višestruko nezasićenih esencijalnih masnih kiselina omega-3 i linolne koja se u tijelu pretvara u omega-6 masnu kiselinu. 
One su od životne važnosti za mozak, krvožilni i živčani sustav te imunitet. Vrlo su osjetljive i lako se unište zagrijavanjem ili izlaganjem kisiku (priprema hrane). Zaštitu od oksidacije masnih kiselina i kolesterola pružaju antioksidansi - vitamini C i E, koji zajedno s ekstraktom češnjaka pomažu pretvorbu kolesterola u žučnu kiselinu i njegovo izlučivanje iz organizma. Aktivne tvari češnjaka smanjuju nivo LDL-kolesterola u krvi, istovremeno podižući nivo zaštitnog HDL-kolesterola, čime smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti.
Krom i lecitin pomažu sagorijevanje i raspršivanje velikih molekula masti u sitnije i lakše dostupne djelovanju enzima koji ih razgrađuju. 
Jabučni pektin je topljiva vlaknasta tvar iz jabuke koja utječe na razmjenu masnih tvari. Izvrstan je upijač masti, pospješuje rad debelog crijeva i čuva njegovu floru. Unošenjem što više u vodi topljivih vlaknastih tvari, smanjuje se nivo kolesterola.
Osim toga, pektin u dodiru s vodom bubri, pa se njegovim uzimanjem prije obroka smanjuje apetit.
Također sprečava i apsorpciju šećera, čime smanjuje njegovu razinu u krvi (hiperglikemija).   Sastav jedne tabletaete: Ulje sjemenki lana (linum usitatissimum) 200mg Jabučni pektin(pektin ploda Malus silvestris) 200mg Češnjak (allium sativum) 100mg Vitamin C 60mg Vitamin E 10mg Krom 50mcg Lecitin 100mg ˙ Doziranje: 3x po 1 tabletaeta dnevno uz obrok, ili prema preporuci liječnika. ˙ Pakiranje: 90 tableta.

No customer comments for the moment.

Write your review

Cholestone - Za zdrav krvožilni sustav

Cholestone - Za zdrav krvožilni sustav

Ova formula sadrži prirodni izvor Omega 3 i 6 masnih kiselina iz lanenog ulja, jabučni pektin, krom, češnjak, lecitin te vitamine C i E. Ovi visoko aktivni nutrijenti nužni su kod prevencija nastajanja aterosklerotskih nakupina na krvnim žilama, za regulaciju vrijednosti kolesterola i šećera, te za ukupno zdravlje krvožilnog sustava.

Write your review

Slični proizvodi