Valuta : kn

Košarica  

Nema proizvoda

kn 0.00 Dostava
kn 0.00 PDV
kn 0.00 Ukupno

Pregledaj košaricu Na naplatu

IMUNOMULTI 6XCOMPLEX

kn 187.50

Add to my wishlist

Potpuno nova superiorna formula od Qlabosa, namjenjena osobama koji su konstantno pod stresom ili imaju problema s oslabljenim imunitetom. 

Sadrži 6 "svetih gralova" imuniteta:

Ljekovite gljive (Prirodno sadrže Vitamin D, Željezo i BETAGLUKAN):

Cordyceps

Shiitake

Reishi

Kurkumin 95%

Ekstrakt zelenog čaja 95%

Vitamin C

Pakiranje 30 kapsula po 600mg

 

Više

LJEKOVITE GLJIVE 
Poznate su u narodnoj medicini u raznim krajevima svijeta već tisućama godina, kao prirodni modulatori imunološkog sustava, te im se danas pripisuje čak 126 medicinskih svojstava. 30-godišnje znanstvene studije su dokazale njihovu netoksičnost, te se mogu koristiti svakodnevno, bez neželjenih posljedica po ljudski organizam. 
Osim dijetalnih vlakana, minerala i vitamina (naročito vitamina D), gljive sadrže polisaharide koji pripadaju skupini najboljih beta glukana. Oni stimuliraju proizvodnju NK stanica ("natural killers"), markofaga, neutrofila, T i B stanica, te povećavaju njihovu aktivnost 7 puta! 


Također, povećavaju imunološku aktivnost za 50-120% već unutar prvih 72h uzimanja, stoga se preporučaju za liječenje, ali i prevenciju raznih bolesti. Jačanjem imunološkog sustava sprječavaju pojavu alergija, pomažu u boljem funkcioniranju ključnih organa, te pomažu u njihovom liječenju, a pomažu i u liječenju autoimunih bolesti. 
Djeluju antimikrobno, antivirusno i antibakterijski, ali najpoznatije su po svojem antitumorskom djelovanju.

Reishi gljiva je bogata ugljikohidratima, esencijalnim aminokiselinama, proteinima, vitaminima (B-2, B-3, B-5, D) te mineralima (kalcij, željezo, fosfor).

Najaktivniji sastojak ove gljive je jaki imunostimulans beta glukan za kojeg su nova istraživanja dokazala da potiče proizvodnju imunoloških stanica.

Na taj način štiti organizam od bolesti, djeluje antialergijski, protuupalno, imunostimulans, snižava razinu kolesterola te pomaže kod astme i bronhitisa.

 

Djelovanje kurkumina 

Instituti, laboratoriji i sveučilišta, klinički centri i druge znanstvene institucije provele su i objavile dosad više od 5000 studija o ljekovitim svojstvima kurkumina. 

Potvrdili su da je kurkumin jednako snažan i učinkovit kao 14 konvencionalnih lijekova koji su danas najčešće zastupljeni u modernoj medicini.

No unatoč velikom broju studija, kurkumin još uvijek je obavijen velom tajnovitosti. 

Još uvijek se ne zna kako točno djeluje unutar čovjekova organizma, iako je studija Sveučilišta u Michiganu otišla korak ispred drugih u otkrivanju misterije. 

Otkrili su da se kurkumin infiltrira u stanice, liječi ih i pomaže da budu otpornije na infekcije i zloćudne bolesti.

Uz to što dokazano liječi, kurkumin je u odnosu na konvencionalne lijekove uvijek u prednosti jer nema štetnih nuspojava.

 

Vitamin C

Vrijednost vitamina C kao izuzetno korisnog sredstva u prevenciji i liječenju mnogih bolesti je odavno poznata.

Međutim o njemu najčešće razmišljamo kao o sredstvu za olakšavanje simptoma gripe i prehlade.

Zašto je vitamin C tako degradiran i marginaliziran?

Odgovor je jednostavan: učinkovit je znatno više nego što bi trebao biti i stoga neisplativ (po mišljenju onih koji prodaju skupe patentirane lijekove).

Na temelju takvog načina razmišljanja rijetko koji liječnik preporučit će vam da u redovnu terapiju uvrstite vitamin C.

Međutim visoke doze ovog vitamina su upravo ono što bi liječnici prvenstveno i trebali uključiti u tretman mnogih bolesti.

 

Ljekovita svojstva vitamina C

Vitamin C ili askorbinska kiselina jedan je od najviše istraživanih vitamina u svijetu.


Vitamin C
Snažan imunostimulator i velik saveznik u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija!


Najjači je antioksidans među vitaminima topljivim u vodi, a osim što jača otpornost organizma prema virusnim i baterijskim infekcijama, djeluje protiv alergija, bolesti dišnih putova i niza drugih oboljenja.

Također, igra značajnu ulogu u stvaranju kolagena - proteina neophodnog za regeneraciju tkiva, krvnih žila, kostiju i zuba te za zdrav i mladolik izgled kože.

 

 No customer comments for the moment.

Write your review

IMUNOMULTI 6XCOMPLEX

IMUNOMULTI 6XCOMPLEX

Potpuno nova superiorna formula od Qlabosa, namjenjena osobama koji su konstantno pod stresom ili imaju problema s oslabljenim imunitetom. 

Sadrži 6 "svetih gralova" imuniteta:

Ljekovite gljive (Prirodno sadrže Vitamin D, Željezo i BETAGLUKAN):

Cordyceps

Shiitake

Reishi

Kurkumin 95%

Ekstrakt zelenog čaja 95%

Vitamin C

Pakiranje 30 kapsula po 600mg

 

Write your review

Slični proizvodi