Valuta : kn

Košarica  

Nema proizvoda

kn 0.00 Dostava
kn 0.00 PDV
kn 0.00 Ukupno

Pregledaj košaricu Na naplatu

Bulardi Junior Kapsule

kn 56.88

Add to my wishlist

Sadrži: liofilizirana kultura Saccharomyces Boulardii s 5 milijardi živih stanica kvasca; dodatak cinka

Uporaba: djeca od 2. mjeseca do gdine dana: 1 kapsula dnevno

Djeca starija od godinu dana: 2 kapsule dnevno

Veličina: 10 kapsula

Više

Bulardi Junior Kapsule Maximize

Bulardi® Probiotik Junior

 • Dokazano efikasna doza:
  5 milijardi Saccharomyces boulardii
 • Cink smanjuje težinu i trajanje dijareje:
  i dodatno jača imunitet
 • Bez magnezijum stearata:
  povećana bezbednost za decu

Bulardi® Probiotik Junior je potpuno prirodan probiotik koji povoljno djeluje na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje (proljeva) kod dece.

Jedini je probiotik na tržištu koji mogu koristiti djeca već od 2. mjeseca života, a koji sadrži provjereno efikasnu kombinaciju: SACCHAROMYCES BOULARDII + CINK.

Bulardi Probiotik Junior u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!

Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja Bulardi Probiotik Junior vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše uzročnike dijareje iz creva i sprečava njihovo štetno dejstvo.

Bulardi Probiotik Junior izuzetno efikasno sprečava pojavu dijareje ukoliko se uzima preventivno. Bulardi Probiotik Junior je potpuno prirodan preparat koji eliminiše loše bakterije i njihove toksine iz organizma, a istovremeno reguliše kiselost, obnavlja sluzokožu i pojačava lokalni imunitet u crevima.

Jedna ćelija Bulardi Probiotik Juniora-a ima 10 puta veću površinu nego pobiotske bakterije, čime vezuje za sebe veći broj bakterija i virusa i ubrzava njihovu eliminaciju iz organizma.

 • DOKAZANO EFIKASNA DOZA: 5 MILIJARDI SACCHAROMYCES BOULARDII

Bulardi se preko 80 godina koristi kao rešenje za sve tipove dijareja (proliva). Efikasna doza od 5 milijardi probiotske kulture S. boulardii u rekordnom roku normalizuje rad creva, ublažava tegobe i skraćuje trajanje dijareje kod dece.
Bulardi Probiotik Junior je jedini probiotski preparat čije dejstvo antibiotici ne mogu da oslabe, zbog čega se može koristiti i istovremeno sa antibioticima.
Zbog brojnih kliničkih studija i iskustava pacijenata koja potvrđuju njegovu efikasnost, Evropsko društvo pedijatara gastroenterologa, hepatologa i nutricionista (ESPHAGAN) preporučuje S. boulardii kao prvi izbor u terapiji i prevenciji dijareja.

 • CINK SMANJUJE TEŽINU i TRAJANJE DIJAREJE i DODATNO JAČA IMUNITET

Deca sa dijarejom imaju smanjenu koncentraciju cinka u plazmi. Cink dokazano efikasno smanjuje težinu, trajanje i ozbiljnost dečije dijareje.
Suplementacija cinkom poboljšava apsorpciju vode i elektrolita i na taj način sprečava mogućnost dehidratacije. Istovremeno, pomaže regeneraciju epitela creva i obnavljanje njegove funkcije.
Cink se može koristiti i preventivno za jačanje imuniteta i odbrambenih sposobnosti, kako od dijareja, tako i od drugih infekcija.
Svetska zdravstvena organizacija i UNICEF su dali zvaničnu preporuku da cink treba da bude sastavni deo tretmana za rešavanje problema dijareje.

 • BEZ MAGNEZIJUM STEARATA – POVEĆANA BEZBEDNOST ZA DECU

Za magnezijum stearat se spekuliše da kod pedijatrijske populacije u određenim slučajevima može biti toksičan.
Izostavljanjem ovog sastojka, isključena je bilo kakva mogućnost rizika, i osigurana potpuna bezbednost preparata Bulardi® Probiotik Junior, koji sprečava proliv kod dece.

Bulardi Probiotik Junior ne sadrži alergene mleka tako da je bezbedan za primenu kod dece koja su alergična na proteine mleka.

1. Dijareja izazvana upotrebom antibiotika

antibiotickDijareja se javlja kod čak 40% ljudi koji koriste antibiotike!
Bulardi Probiotik je jedini koji može da se koristi i u kombinaciji sa apsolutno svim antibioticima.
To ga čini savršenim u borbi protiv dijareje izazvane primenom antibiotika.

2. Dijareja na putovanjima

putovanja-5Istraživanja su pokazala da je Bulardi Probiotik Junior efikasan u sprečavanju dijareje na putovanjima u čak 90% slučajeva. Zato se i preporučuje njegovo preventivno uzimanje 5 dana pre polaska na putovanje i u toku putovanja. Ako se dijareja i javi Bulardi Probiotik Junior će je gotovo trenutno zaustaviti i smanjiti sve neprijatne prateće simptome.

3. Protiv bakterija

BakterijeBulardi Probiotik Junior uništava štetnu mikrofloru, podstiče i gradi zdravu mikrofloru.
Bulardi Probiotik Junior u digestivnom sistemu vezuje patogene bakterije za sebe i na taj način ih ubrzano izbacuje iz organizma. Bulardi Probiotik Junior dovodi do obnavljanja prirodne crevne flore tako što sprečava dalji rast i nastanjivanje štetnih bakterija u debelom crevu.

4. Protiv toksina

crevnafloraBulardi Probiotik Junior enzimski razgrađuje bakterijske toksine i sprečava njihovo vezivanje za receptore i na taj način onemogućava njihovo štetno dejstvo. Zaštitno dejstvo na ćelije epitela zida creva. Bulardi Probiotik Junior smanjuje izlučivanje elektrolita, pa samim tim normalizuje izbacivanje vode i gubitak soli iz organizma. Bulardi Probiotik Junior pospešuje razgradnju šećera i na taj način povećava preuzimanje hranljivih materija.
Regeneriše oštećene ćelije epitela zida creva i tako ubrzava oporavak. Sprečava gubitak celovitosti epitela i ulazak štetnih mikroorganizama u krv.

imunitetPojačava imunitet i smanjuje zapaljenje. Bulardi Probiotik Junior aktivira odbrambeni sistem u crevima i dovodi do porasta antitela koja se bore protiv uzročnika dijareje. Sprečava jaku lokalnu zapaljensku reakciju tako što smanjuje stvaranje jedinjenja koja uzrokuju zapaljensku reakciju.

No customer comments for the moment.

Write your review

Bulardi Junior Kapsule

Bulardi Junior Kapsule

Sadrži: liofilizirana kultura Saccharomyces Boulardii s 5 milijardi živih stanica kvasca; dodatak cinka

Uporaba: djeca od 2. mjeseca do gdine dana: 1 kapsula dnevno

Djeca starija od godinu dana: 2 kapsule dnevno

Veličina: 10 kapsula

Write your review

Slični proizvodi