Valuta : kn

Košarica  

Nema proizvoda

kn 0.00 Dostava
kn 0.00 PDV
kn 0.00 Ukupno

Pregledaj košaricu Na naplatu

KURKUMAVITAL+ Ganoderma , QLABOS KAPSULE 25 KOMADA

kn 99.43

Add to my wishlist

Za kombinaciju Kurkume i piperina već ste vjerojatno čuli. Ali Qlabos vam donosi potpuno novu, djelotvorniju, te apsolutno superiorniju formulu na tržištu.  

Nova formula, s većim udjelom Q10-na, te Reishi (Ganoderma Lucidum, hrastova sjajnica)

Više

Učinkovitost dodataka prehrani s kurkumom dugo je vremena bila limitirana slabom apsorpcijom u krvotoku. Ako se nisu uzimale velike količine, od čak 8 g do 12 g nije se moglo osjetiti značajno poboljšanje općeg stanja. Stoga, ako ste i vi već uzimali kurkumu, a niste osjetili nikakvo poboljšanje upravo je slaba apsorpcija uz premalu količinu bila razlog tome. Rješenje problema apsorpcije i doziranja dala naša nova formulacija (Kurkumin 95%, piperin u kombinaciju sa Polifenolima (Ekstrakt zelenog čaja), te Q10 s Vitaminskim kompleksom). Ova kombinaciju sastojaka poboljšava apsorpciju za nekoliko puta u odnosu na slične proizvode , a u krv donosi mnogo više bioaktivnih kurkuminoida od standardnog 95% ekstrakta i ostaje u krvi duže, te je potrebno uzimati i mnogo manje doze proizvoda


(dovoljna je samo 1 kapsula na dan


Kurkuma (curcuma longa) začinska biljka iz obitelji đumbira jedna je od najbolje istraženih biljaka na svijetu. Njena ljekovita svojstva i komponente, prvenstveno kurkumini, bili su predmet više od 5600 recenziranih i objavljenih biomedicinskih studija. Još od vremena Ayurvede (1900. g. prije Krista) kurkuma se tradicionalno koristi u narodnoj medicini.

Za kurkumu već zna cijeli svijet 

Riječ je o sastojku koji kurkumi i curryju daje specifičnu žutu boju, liječi cijeli organizam i čije je pozitivno djelovanje na ljude više nego bilo koji drugi prirodni pripravak.

I sama su istraživanja razlog zašto je ova biljka stekla i svjetsku slavu i široku primjenu u prehrani, medicini i kozmetici s time da uvijek treba imati na umu kako je djelovanje kurkumina neusporedivo jače od djelovanja samog začinskog praha kurkume zato što začin kurkuma sadrži najviše 3-5% kurkuminoida dok ekstrakt sadrži čak 95% kurkuminoida

Učinkovitost dodataka prehrani s kurkumom dugo je vremena bila limitirana slabom apsorpcijom u krvotoku. 

i izuzetno velike od čak 8 g do 12 g nije se moglo osjetiti značajno poboljšanje stanja.

Stoga, ako ste i vi već uzimali kurkumu a niste osjetili nikakvo poboljšanje upravo je slaba apsorpcija uz premalu količinu bila razlog tome.

 

U novijim generacijama proizvoda taj problem se rješava kombinacijom aktivnih tvari same kapsule i Kurkumina. Te se na taj način višestruko  povećava apsorpcija sadržaja same kapsule .

******************************

 

Q-LABOS KURKUMVITAL

 

Dodatno rješenje problema apsorpcije i doziranja dala naša posebno odabrana formula (Kurkumin 95%, piperin u kombinaciju sa Polifenolima (Ekstrakt zelenog čaja), te Q10 s Vitaminskim kompleksom).

 

Za ovu kombinaciju sastojaka utvrđeno da podiže apsorpciju , a da u krv donosi  više bioaktivnih kurkuminoida od standardnog 95% ekstrakta i ostaje u krvi duže, te je potrebno uzimati i mnogo manje doze proizvoda (dovoljna je samo 1 kapsula na dan)

 

 

 

 

 

 

SASTAV KURKUMVITAL-a

Sastojci u dvije kapsule = dnevna doza mg / 2 Kapsule  
* Vitaminska mješavina 450,00  
Suhi Ekstrakt korijena kurkume (Curcuma longa- Turmeric) standardiziran na 95% kurkuminoida 200,00  
Reishi (Ganoderma Lucidum, hrastova sjajnica) 30,00  
Suhi Ekstrakt zelenog čaja (Camelia sinensis) 20,00  
*Q10 50,00  
Suhi Ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) standardiziran na 95 % piperina 10,00  
* Kofein (Cofeine)  32,00  
Amilogel K 100,00  
Aerosil 200F 20,00  
Mg stearate 60,00  
Biljne kapsule Vel. 0 (HPMC, white) 210+-12  
Ukupna masa 1100 ± 10 %  
Vitamin B1 0,6 mg 56%
Vitamin B2 0,8 mg 56%
Vitamin B6 0,8 mg 56%
Vitamin B12 1,4 µg 56%
Niacin 9 mg 56%
Folna kislina 112 µg 56%
Biotin 28 µg  56%
Pantotenska kislina 3,4 mg 56% 

RDA* preporučeni dnevni unos vitamina i minerala (odrasli)

 

1 Kapsula sadrži 25 mg koenzima Q10 Maksimalni dnevni unos koenzima Q10 za koji ne postoji rizik nuspojava većini ljudi, u određenoj populaciji je 50 mg.

 

No customer comments for the moment.

Write your review

KURKUMAVITAL+ Ganoderma , QLABOS KAPSULE 25 KOMADA

KURKUMAVITAL+ Ganoderma , QLABOS KAPSULE 25 KOMADA

Za kombinaciju Kurkume i piperina već ste vjerojatno čuli. Ali Qlabos vam donosi potpuno novu, djelotvorniju, te apsolutno superiorniju formulu na tržištu.  

Nova formula, s većim udjelom Q10-na, te Reishi (Ganoderma Lucidum, hrastova sjajnica)

Write your review

Slični proizvodi