Valuta : kn

Košarica  

Nema proizvoda

kn 0.00 Dostava
kn 0.00 PDV
kn 0.00 Ukupno

Pregledaj košaricu Na naplatu

KURKUMAVITAL+ Ganoderma , QLABOS KAPSULE 25 KOMADA

kn 99.43

Add to my wishlist

Za kombinaciju Kurkume i piperina već ste vjerojatno čuli. Ali Qlabos vam donosi potpuno novu, djelotvorniju, te apsolutno superiorniju formulu na tržištu.  

Nova formula, s većim udjelom Q10-na, te Reishi (Ganoderma Lucidum, hrastova sjajnica)

Više

Učinkovitost dodataka prehrani s kurkumom dugo je vremena bila limitirana slabom apsorpcijom u krvotoku. Ako se nisu uzimale velike količine, a slučaju teških bolesti i izuzetno velike od čak 8 g do 12 g nije se moglo osjetiti značajno poboljšanje zdravstvenog stanja. Stoga, ako ste i vi već uzimali kurkumu, a niste osjetili nikakvo poboljšanje upravo je slaba apsorpcija uz premalu količinu bila razlog tome. Rješenje problema apsorpcije i doziranja dala naša nova formulacija (Kurkumin 95%, piperin u kombinaciju sa Polifenolima (Ekstrakt zelenog čaja), te Q10 s Vitaminskim kompleksom). Ova kombinaciju sastojaka poboljšava apsorpciju za nekoliko puta u odnosu na slične proizvode , a u krv donosi mnogo više bioaktivnih kurkuminoida od standardnog 95% ekstrakta i ostaje u krvi duže, te je potrebno uzimati i mnogo manje doze proizvoda


(dovoljna je samo 1 kapsula na dan


Kurkuma (curcuma longa) začinska biljka iz obitelji đumbira jedna je od najbolje istraženih biljaka na svijetu. Njena ljekovita svojstva i komponente, prvenstveno kurkumini, bili su predmet više od 5600 recenziranih i objavljenih biomedicinskih studija. Još od vremena Ayurvede (1900. g. prije Krista) kurkuma se tradicionalno koristi u narodnoj medicini.

Za kurkumu već zna cijeli svijet – no Kurkumin, njen glavni sastojak još je bolji u liječenju i prevenciji mnogih bolesti.

Riječ je o sastojku koji kurkumi i curryju daje specifičnu žutu boju, liječi cijeli organizam i čije je pozitivno djelovanje na zdravlje istraženo više nego bilo koji drugi prirodni lijek.

I sama su istraživanja razlog zašto je ova biljka stekla i svjetsku slavu i široku primjenu u prehrani, medicini i kozmetici s time da uvijek treba imati na umu kako je djelovanje kurkumina neusporedivo jače od djelovanja samog začinskog praha kurkume zato što začin kurkuma sadrži najviše 3-5% kurkuminoida dok ekstrakt sadrži čak 95% kurkuminoida

Učinkovitost dodataka prehrani s kurkumom dugo je vremena bila limitirana slabom apsorpcijom u krvotoku. Ako se nisu uzimale velike količine, a slučaju teških bolesti

i izuzetno velike od čak 8 g do 12 g nije se moglo osjetiti značajno poboljšanje zdravstvenog stanja.

Stoga, ako ste i vi već uzimali kurkumu a niste osjetili nikakvo poboljšanje upravo je slaba apsorpcija uz premalu količinu bila razlog tome.

 

U novijim generacijama proizvoda taj problem se rješava kombinacijom aktivnih tvari same kapsule i Kurkumina. Te se na taj način višestruko  povećava apsorpcija sadržaja same kapsule .

******************************

 

Q-LABOS KURKUMVITAL

 

Dodatno rješenje problema apsorpcije i doziranja dala naša posebno odabrana formula (Kurkumin 95%, piperin u kombinaciju sa Polifenolima (Ekstrakt zelenog čaja), te Q10 s Vitaminskim kompleksom).

 

Za ovu kombinaciju sastojaka utvrđeno da podiže apsorpciju , a da u krv donosi  više bioaktivnih kurkuminoida od standardnog 95% ekstrakta i ostaje u krvi duže, te je potrebno uzimati i mnogo manje doze proizvoda (dovoljna je samo 1 kapsula na dan)

 

Kurkuma pojačava antikancereogenu moć prirodne molekule TRAIL, koja uništava stanice raka izazivajući apoptozu, programirano samouništenje stanica raka, pa je kurkuma preko molekule TRAIL povezana i s faktorom tumorske nekroze.
Kurkuma pokazuje i određena djelovanja prema ubikvitinu, proteinu koji regulira starenje stanica i razvoj tumora.

Klinički je dokazana djelotvornost kurkume kod raka prostate, dojke, jetre i debelog crijeva. Kurkuma potiče protok žuči i razgradnju žučnih kamenaca, regulira rad žučnog mjehura, blokira enzim ornitin dekarboksilazu (ornithine decarboxylase) čija pojačana aktivnost dovodi do povišene razine poliamina, jednog od faktora rasta tumora. Cijeli pravilan stanični razvoj ovisi o poliaminima koji imaju jak stabilizirajuću učinak na DNK stanice.

Kod raka probavnog trakta kurkuma pojačava djelovanje tumorskog supresorskog gena p53 čija povišena razina upozorava da tumor postaje invazivniji i počinje narušavati proizvodnju antigena krvne grupe.

Kurkuma je nezaobilazna u tretmanima Chronove bolesti zbog svog snažnog protuupalnog djelovanja.

Kurkuma sprječava stvaranje ugrušaka, snižava LDL uz istovremeno podizanje HDL kolesterola, štiti od kardiovaskularnih bolesti, moždanog udara, čisti donji dio probavnog sustava od toksina, snižava razine histamina pa pomaže u liječenju alergija, ima antibakterijsko djelovanje i potiče prirodno mršavljenje.

Kurkumin kapsule koče razvoj polipa u debelom crijevu selektivnim djelovanjem na enzim ciklooksigenazu-2 (COX-2), pospješuje stvaranje i izlučivanje žuči, uspješno djeluje na upalu zglobova.

Najčešći benigni tumori su fibromi, lipomi, neuromi, adenomi i polipomi.

Istovremena pojava brojnih polipa u jednom organu zove se polipaza (polypasis). Polipi se najčešće javljaju u nosu i uterusu, a polipi probavnog trakta često alteriraju:

  a) postotak karcinomatozne alteracije polipa želuca 18-28%
  b) polipi debelog crijeva alteriraju 30-45%
  c) familijarna polipaza 65%
  d) kronični ulcerozni kolitis 10-15%

Kod svih tih upala u crijevima, želucu i kod karcinoma nađene su visoke doze enzima ciklooksigenaze-2 (COX-2). Uspije li se selektivnim inhibitorom spriječiti razvoj COX-2 veliki su izgledi da se upale saniraju, a polipi smanje i spriječi njihova alteracija u karcinom.

Takav inhibitor trebaju koristiti osobe oboljele od svih oblika polipaza, a kao prevenciju prelaska u karcinom. Da bi se spriječio razvoj COX-2, a da se u isto vrijeme ne razara COX-1, do sada su napravljeni mnogi selektivni inhibitori: CELEBEX (CELECOXIB-SC-58635), VOLTAREN, ASPIRIN itd.

No, kod većine inhibitora COX-2 zabilježene su nuspojave, a naročito stvaranje čira na želucu i krvarenje iz probavnog trakta. Zato je trebalo naći efikasni selektivni inhibitor (s obzirom na COX-1), da je neškodljiv, a da se nije moguće predozirati s njim.

Zbog toga smo počeli koristiti "KURKUMIN", korijen ljekovite biljke porijeklom iz Indije Curcuma longe (rhizoma), čiji glavni kemijski agens, p-tolylcarbinol (C8H10O) djeluje na lanac ciklooksigenaze-2, koji apsorbira 1 atom vodika i 1 atom kisika, te postaje inaktivni enzim. Posljedica toga spriječavanje je rasta polipa i razvoja u tumore. Ostatak (C8H9) urinom se izlučuje iz organizma.

 

Djelovanje kurkumina 

Instituti, laboratoriji i sveučilišta, klinički centri i druge znanstvene institucije provele su i objavile dosad više od 5000 studija o ljekovitim svojstvima kurkumina. 

Potvrdili su da je kurkumin jednako snažan i učinkovit kao 14 konvencionalnih lijekova koji su danas najčešće zastupljeni u modernoj medicini.

No unatoč velikom broju studija, kurkumin još uvijek je obavijen velom tajnovitosti. 

Još uvijek se ne zna kako točno djeluje unutar čovjekova organizma, iako je studija Sveučilišta u Michiganu otišla korak ispred drugih u otkrivanju misterije. 

Otkrili su da se kurkumin infiltrira u stanice, liječi ih i pomaže da budu otpornije na infekcije i zloćudne bolesti.

Uz to što dokazano liječi, kurkumin je u odnosu na konvencionalne lijekove uvijek u prednosti jer nema štetnih nuspojava.

 

Liječi upale

Kurkumin je u studijama pokazao snažno protuupalno djelovanje i doveo do smanjenja sinteze prostaglandina. 

Časopis Oncogene 2004. godine objavio je studiju u kojoj je utvrđeno da je kurkumin učinkovita alternativa za sve protuupalne lijekove, poput aspirina, ibuprofena, sulindaka i drugih. 

Pomaže kod reumatoidnog artritisa, ulceroznog kolitisa i svih upalnih procesa u tijelu. 

 

Uništava stanice raka i sprječava njihov povratak 

Studija koju je ove godine objavio časopis Cancer Letters pokazala je da kurkumin može pronaći i uništiti matične stanice raka. 

Novija istraživanja temelje se na postavci da su matične stanice raka odgovorne za pokretanje i održavanje raka, da doprinose njegovom ponovnom pojavljivanju te stvaranju otpornosti na lijek. 

Kurkumin uspješno uništava stanice raka debelog crijeva i rektuma.

Studija iz Kine pokazuje da kurkumin može izazvati programiranu smrt stanica (apoptozu) raka dojke. 

Laboratorijska istraživanja su pokazala da kurkumin smanjuje broj stanica otpornih na kemoterapiju i da pomaže tijelu u sprječavanju povratka bolesti.

 

Sprječava i liječi dijabetes

Istraživači na Tajlandu su otkrili da kurkumin pomaže u prevenciji dijabetesa, testirajući njegovo djelovanje na 200 pacijenata koji su se nalazili u rizičnoj skupini. 

Primali su 750 mg kurkumina na dan, u periodu od 9 mjeseci i nakon testnog perioda, niti jedan pacijent nije razvio dijabetes. 

Skupina pacijenata koja je primala placebo nije imala tako pozitivne rezultate – 16 posto njihovih pacijenata razvilo je dijabetes. 

Zahvaljujući svojim protuupalnim svojstvima, kurkumin je poboljšao funkciju beta stanica (stanice gušterače koje izlučuju inzulin). 

Kod dijabetesa tipa II kurkumin aktivira enzim AMPK koji povećava apsorpciju glukoze i djeluje na gene koji utječu na proizvodnju glukoze u jetri.

Kurkumin je u ispitivanju dokazao da je 500 do 100.000 puta jači od poznatog lijeka metformina koji se koristi u liječenju dijabetesa.

 

Pomaže mozgu i potiče koncentraciju 

Ovaj čudesan sastojak štiti moždano tkivo od oksidativnih oštećenja.

Desetak studija pokazalo je da poboljšava pamćenje i potiče koncentraciju. 

Pomaže kod Alzheimerove bolesti, demencije, oštećenja moždanog tkiva i ubrzava oporavak nakon moždanog udara. 

Pomlađuje i obnavlja stanice mozga.

 

 

Liječi depresiju

Kurkumin je jednako efikasan u uklanjanju simptoma depresije, baš kao i generički Prozac. 

Istraživanja su provedena na skupinama ljudi koji boluju od teške depresije i čiji su se simptomi znatno smanjili ili nestali u periodu između 4-8 tjedana.

 

Sprječava krvne ugruške i smanjuje štetni kolesterol

Ovaj ljekoviti sastojak prijatelj je srca i krvnih žila.

Sprječava stvaranje krvnih ugrušaka i može pomoći kod tromboze.

Snižava štetni LDL i podiže korisni HDL kolesterol, štiti od ateroskleroze i kardiovaskularnih bolesti. 

 

Kurkumin:

 • djeluje protuupalno
 • uništava stanice raka
 • liječi depresiju
 • sprječava trombozu i krvne ugruške
 • čisti tijelo od toksina
 • liječi kožna oboljenja – ekceme, psorijazu
 • obnavlja moždane stanice i štiti tkivo od oštećenja
 • pomaže kod upale očne ovojnice
 • sprječava gastritis
 • pomaže kod menstrualnih grčeva, PMS-a i vaginalnih infekcija 

 

 

 

 

Prednosti polifenola

Prehrana bogata polifenolima, prirodnim biljnim fitokemikalijama koje se nalaze u zdravoj hrani povezana je s manjim rizikom od kroničnih bolesti kao što su:

 

 • demencija

 

 • visoki kolesterol

 

 • artritis

 

 • bolesti srca

 

 • starenje kože

 

 • makularna degeneracija

 

 • brojne vrsta raka (rak dojke, gušterače, jednjaka, jajnika, prostate i karcinoma kože)

 

Učinci polifenola nisu samo preventivni, njihovo je djelovanje snažno i u fazi nakon dijagnoze. Kod pacijenata oboljelih od raka dojke uočena je manja stopa ponovnog javljanja bolesti ako su jeli hranu bogatu polifenolima voće, povrće, soju i zeleni čaj.

 

Zeleni i crni čaj putem polifenolskog spoja epigalokatehin-galata pokazali su sposobnost blokiranja enzima ornitin dekarboksilaze pomoću kojeg stanice raka onemogućavaju proces svoje smoprogramirane smrti ( apoptozu). Zeleni čaj inhibira proliferaciju stanica raka dojke i prostate i angiogenezu.

Kurkumin iz kurkume usporava rast stanica raka prostate blokiranjem staničnog ciklusa, povećava apoptozu i sprečava invaziju i migraciju stanica. On inhibira aktivnost tirozin kinaze EGFR posredovanjem cox-l iskazuje protuupalna svojstva i bez oštećivanja zdravih stanica spriječava rast matičnih stanica koje dovode do napredovanja raka dojke.

 

 

Koenzim Q10 - iskra našeg organizma

           

Koenzim Q10 je tvar slična vitaminima. Postoji deset vrsta koenzima Q, ali samo je Q10 prisutan u ljudskom tijelu. Tijelo maksimum koncentracije koenzima  Q 10 postiže u ranim dvadesetim, a u godinama koje slijede bilježimo pad vrijednosti.

.

 

Strukturno je vrlo sličan vitaminu E, ali ima jače antioksidativno djelovanje. Djeluje kao katalizator koji ubrzava i usmjerava biokemijske procese.

 

Koenzim Q10 regulira energetske procese. On inicira procese stvaranja energije u mitohondrijima, našim malim elektranama, u kojima se adenozin trifosfat (ATP), gorivo za naše tijelo, stvara iz hrane.

U početku života jetra je u stanju izvlačiti i sintetizirati CoQ10 iz svake hrane naročito one koja sadrži aminokiselinu metionin. CoQ10 ima u mesu, ribi (skuša, losos, srdele), mahunarkama (soja), kikiriki, tamno-zeleno povrće (špinat, brokula), modrozelene alge, sojino, sezamovo i druga polinezasićena ulja. Ljudski organizam čuva rezerve CoQ10 tamo gdje ga najviše treba (srce, jetra i imunološki sustav).

 

 Tijelo maksimum koncentracije koenzima  Q 10 postiže sa 22 – 23 godine, međutim nakon 35-40. godine života količine CoQ10 u stanicama se smanjuju zbog oslabljene funkcije jetre. U četrdesetim godinama, u normalnim okolnostima, već ga manjka za trećinu, a kod osoba preko 60 godina ima ga 60% manje nego kod dvadesetogodišnjaka. Taj se deficit pogoršava zbog stresa, infekcija, kroničnih bolesti, uzimanja lijekova (betablokatori, antilipemici, antihipertenzivi, antidijabetici), te loših prehrambenih navika, te se tada javlja potreba za njegovom suplementacijom.

Da bi uopće posegnuli za koenzimom 10 potrebno je znati njegovu ulogu u organizmu:

 

Starenje:

-          prirodno usporava starenje

-          obnavlja imunološki sustav i sudjeluje u obrani od infekcija

-          poništava djelovanje slobodnih radikala

 

Centralni nervni sistem: koenzim 10 danas se sve više koristi u tretmanu Alzheimerove i Parkinsonove bolesti, multiple skleroze, migrenskih napada, ali i psihijatrijskih poremećaja kao što su neki oblici shizofrenija

 

Kardiovaskularni sustav:

-          kao snažan antioksidans koenzim 10 u kombinaciji sa vitaminom E sudjeluje u prevenciji razvoja ateroskleroze jer sprečavaju oksidaciju LDL kolesterola i njegov ulazak u stjenke krvnih žila

-          sudjeluje u sniženju krvnog tlaka

-          koristi se kao pomoćno sredstvo u liječenju infrakta, angine pektoris, kardiomiopatija, aritmija

 

Respiratorni sustav:  koenzim 10 pokazuje pozitivne efekte u tretmanu astme, alergija i drugih respiratornih bolesti

 

Gastrointestinalni sustav: koenzim Q10 štiti želudac i dvanaesnik te može sudjelovati i u sanaciji ulkusa.

 

Koža: Zbog smanjene proizvodnje kolagena, naša koža poprima usahli izgled i odaje godine. Slobodni radikali sputavaju proizvodnju kolagena i ubrzavaju starenje. Kako Q10 neutralizira njihovo djelovanje, on sprečava smetnje u proizvodnji kožnog kolagena i tako zapravo pomaže prevenciji razvoja bora i staračkih pjega.

 

Dijabetes: znanstvena istraživanja pokazuju da kontinuirano uzimanje koenzima 10 kroz 2 mjeseca smanjuje razinu šećera u krvi bolesnika sa dijabetesom tipa 2 za 20 – 30 %.

 

Maligna oboljenja: koenzim 10 pokazuje blagotvorne učinke kod smanjenja neugodnih efekata kemoterapije a novija istraživanja pokazuju da produžuje život oboljelih od karcinoma dojke, prostate, debelog crijeva za pet do petnaest godina.

 

Muška neplodnost: dokazan je njegov utjecaj i kod astenozoospermije (niska pokretljivost spermatozoida) Nakon kontinuiranog uzimanja koenzima 10 kroz 3 mjeseca (100 mg na dan) povećala se koncentracija i pokretljivost spermija

 

Sportaši: Kod svakog napornijeg natjecanja potrebne su ogromne zalihe energije, kao i sposobnost njenog obnavljanja. Poznato je  što se događa na kraju drugog poluvremena nogometne utakmice ili na kraju iscrpljujućeg maratona. Na substaničnom nivou najveći problem je pomanjkanje koenzima Q10. On subjektivno, ali i objektivno, povećava snagu potičući pretvaranje ugljikohidrata u energiju te ojačava mišiće  što je od izuzetne važnosti kod aktivnih sportaša.

 

Ostali pozitivni učinci: poboljšava kvalitetu zubnog mesa i prevenira razvoj parodontoze, stimulira zacjeljivanje rana.

 

Više od 2000 godina Reishi gljive (Ganoderma Lucidum) su zauzimale prestižni status kod Kineskih medicinskih stručnjaka kao izuzetno ljekovito sredstvo.

Bile su veoma široko korištene u Kineskoj tradicionalnoj medicini kao sredstvo za tretiranje mnogih bolesti.

Reishi gljive su legendarno čudo od svih medicinskih ljekovitih biljaka zbog svoje očigledne superiorne ljekovitosti i zbog odsustva neželjenih nuspojava prilikom korištenja.

Reishi se u prirodi veoma teško nalazi pa je stoga u bila rezervirana za Azijske kraljeve i bogataše sve do druge polovine 20-tog stoljeća kada se počelo s organiziranim uzgajanjem crvene Reishi gljive u Japanu i kada je ta čudesna gljiva postala dostupna populaciji cijelog sveta.

Reishi gljive su smatrane u drevnoj Kini lijekom kraljeva.

Dr. Shi-Jean Lee, najslavniji doktor dinastije Ming u svojoj knjizi Bfan Chao Gang Moo (Velika enciklopedija ljekovitog bilja) je preporučivao upotrebu Lingzhi gljive (Ganoderma Lucidum) kao efikasnu pomoć u borbi protiv mnogih bolesti.

Reishi gljivu smatrao je najljekovitijom od svih medicinskih biljaka, ispred Ginsenga zbog sljedećih kvaliteta:

 • Reshi gljiva je netoksična i može se koristiti svakodnevno bez ikakvih neželjenih efekata poljudski organizam.
 • Kada se normalno koristi uspostavlja funkcije organizma u njegovo prirodno stanje omogućavajući svim organima da funkcioniraju normalno.
 • Imunomodulator - regulira rad imunog sistema.


Možda najveća potencijalna ljekovita korist Reishi gljive je njezina mogućnost da jača imuni sistem ljudskog organizma.

Reishi - Ganoderma Lucidum sadrži visoku koncentraciju organskog Germanijuma, polisaharide i triterpene. Ove aktivne komponente dokazano jačaju imuni sistem.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini Ganoderma lucidum pomaže u boljem funkcioniranju i služi za tretiranje bolesti pet ključnih organa kod ljudi - srca, pluća, jetre, pankreasa i bubrega.

Ganoderma lucidum se može koristiti za liječenje raznih bolesti ljudskog organizma uključujući: respiratorna, kardiovaskularna, digestivna, neurološka, endokrinološka oboljenja itd.

Sve ove navedene bolesti a i mnoge druge Ganoderma uspješno liječi zahvaljujući najvažnijem efektu "podrška  korijena vitalnosti" - poboljšanjem imuniteta ljudskog organizma.

Ganoderma gljive pomažu regulaciji cijelog tjelesnog mehanizma i metabolizma te osiguraju da svi organi rade normalno.


Djelovanje gljive Ganoderme Lucidum na tumor

Najbolji efekt u borbi protiv tumora Ganoderma Lucidum postiže regulacijom i aktivacijom imunog sistema, naročito povećavanjem sposobnosti samoobrane ljudskog organizma protiv tumora.

Najveći dio istraživanja antitumornih efekata gljiva sprovedena je u Japanu.

U Istraživačkom institutu Nacionalnog centra za rak u Tokiju, Ikekawa i suradnici ispitali su već davne 1969. antitumorno djelovanje ekstrakata jestivih gljiva, što su 5 godina kasnije potvrdili i proširili Hamuro i Chihara u zajedničkom istraživanju toga instituta.

Osnovni rezultati tih i brojnih drugih istraživanja su sljedeći:

Lentinula edodes (shiitake) - stopa kočenja rasta tumora iznosi 80,7 %, s potpunim povlačenjem tumora u 6 od 10 slučajeva;

Coriolus Versicolor - stopa kočenja tumora iznosi 77,5 %, s potpunim povlačenjem tumora u 4 od 8 slučajeva;

Ganoderma Lucidum (Reishi) - stopa kočenja tumora iznosi 98,5 %, s potpunim povlačenjem tumora u 4 od 5 slučajeva (kod nekih komponenti stopa kočenja tumora iznosi do 100 %, s potpunim povlačenjem tumora u svim slučajevima).

Posebno je značajno istaknuti da pojedini antitumorni agensi djeluju ne samo na primarne tumore, nego i  koče pojavu i razvoj metastaza.

Navedeni istraživači nepobitno su dokazali da neke ljekovite gljive pokazuju visoku stopu kočenja rasta različitih tumora, ali i značajnu stopu njihova potpunog povlačenja ako se s korištenjem započne pravovremeno, kao i vrlo snažnu zaštitu od tumora ako se uzimaju prije njegova nastanka.

 

 

 

SASTAV KURKUMVITAL-a

Sastojci u dvije kapsule = dnevna doza mg / 2 Kapsule  
* Vitaminska mješavina 450,00  
Suhi Ekstrakt korijena kurkume (Curcuma longa- Turmeric) standardiziran na 95% kurkuminoida 200,00  
Reishi (Ganoderma Lucidum, hrastova sjajnica) 30,00  
Suhi Ekstrakt zelenog čaja (Camelia sinensis) 20,00  
*Q10 50,00  
Suhi Ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) standardiziran na 95 % piperina 10,00  
* Kofein (Cofeine)  32,00  
Amilogel K 100,00  
Aerosil 200F 20,00  
Mg stearate 60,00  
Biljne kapsule Vel. 0 (HPMC, white) 210+-12  
Ukupna masa 1100 ± 10 %  
Vitamin B1 0,6 mg 56%
Vitamin B2 0,8 mg 56%
Vitamin B6 0,8 mg 56%
Vitamin B12 1,4 µg 56%
Niacin 9 mg 56%
Folna kislina 112 µg 56%
Biotin 28 µg  56%
Pantotenska kislina 3,4 mg 56% 

RDA* preporučeni dnevni unos vitamina i minerala (odrasli)

 

1 Kapsula sadrži 25 mg koenzima Q10 Maksimalni dnevni unos koenzima Q10 za koji ne postoji rizik nuspojava većini ljudi, u određenoj populaciji je 50 mg.

 

No customer comments for the moment.

Write your review

KURKUMAVITAL+ Ganoderma , QLABOS KAPSULE 25 KOMADA

KURKUMAVITAL+ Ganoderma , QLABOS KAPSULE 25 KOMADA

Za kombinaciju Kurkume i piperina već ste vjerojatno čuli. Ali Qlabos vam donosi potpuno novu, djelotvorniju, te apsolutno superiorniju formulu na tržištu.  

Nova formula, s većim udjelom Q10-na, te Reishi (Ganoderma Lucidum, hrastova sjajnica)

Write your review

Slični proizvodi