Valuta : kn

Košarica  

Nema proizvoda

kn 0.00 Dostava
kn 0.00 PDV
kn 0.00 Ukupno

Pregledaj košaricu Na naplatu

V7 Gumena metla Plava

kn 234.00

Add to my wishlist

V7 napredna univerzalna gumena metla s teleskopskom drškom podesivom po visini i gumenom četkom koja elektrostatskim magnetizmom privlači i zadržava prašinu.

Više

Univerzalna gumena metla V7 neophodan je alat u svakom domaćinstvu ili poslovnom prostoru. Ovaj potpuno novi tip metle s 690 elektrostatski nabijenih zubaca u obliku slova V „hi-tech“ je alat koji je, zahvaljujući najnovijoj tehnologiji izrade, svijetla točka i najefikasniji pomagač u borbi s prašinom i nečistoćama. V7 Gumena metla se može koristiti za suho i mokro čišćenje, a prilikom korištenja ne oštećuje površine i ne ostavlja trag od gume. Zahvaljujući gumenim zubcima u obliku slova V ova univerzalna „super gumena metla“ može pokupiti i najsitnije čestice prašine, šećera, pijeska, kave i sl. te je tako višestruko učinkovitija od svoje \"starije sestre\" s tradicionalno okruglim zubcima.

UNIVERZALNA GUMENA METLA V7 IZRAĐENA JE PO NAJNOVIJOJ PATENTIRANOJ NJEMAČKOJ TEHNOLOGIJI IZRADE GUMENIH ČISTAČA. GARANCIJA NJEMAČKE KVALITETE.

Donji dio metle izrađen je od gume otporne na UV zrake što produžuje njen vijek trajanja u odnosu na utjecaj sunca kojem je izložena. Zubci u obliku slova V znače povećanu funkcionalnost na razini statičkog trenja. Pojednostavljeno, znači to da pri metenju i skupljanju prašine i ostalih nečistoća, čestice ne lete uokolo kao što je to slučaj kod metenja običnom metlom, već se zadržavaju unutar zubaca te se lako odstranjuju pod mlazom vode.

Funkcionalna teleskopska drška omogućuje optimalno podešavanje po visini od 83-148 cm što čišćenje čini jednostavnijim, ugodnijim i lakšim.

Ovo je alat koji će Vam trajati niz godina, a koristiti ćete ga tjekom sva 4 godišnja doba za baš sva čišćenja od automobila do tepiha, tapisona i okućnica..

No customer comments for the moment.

Write your review

V7 Gumena metla Plava

V7 Gumena metla Plava

V7 napredna univerzalna gumena metla s teleskopskom drškom podesivom po visini i gumenom četkom koja elektrostatskim magnetizmom privlači i zadržava prašinu.

Write your review

Slični proizvodi