Valuta : kn

Košarica  

Nema proizvoda

kn 0.00 Dostava
kn 0.00 PDV
kn 0.00 Ukupno

Pregledaj košaricu Na naplatu

Čokoladice za mršavljenje

kn 97.90

Dodaj u košaricu

Add to my wishlist

  • Do 50% smanjuje potrebu za hranom.
  • Rezultati su vidljivi već nakon 2 tjedna.
  • Gubitak kilograma bez osjećaja gladi, nervoze ili umora.
  • Sigurne i ispitane.
  • Stvaraju osjećaj sitosti

Više

Availability: This product is no longer in stock


Notify me when available

Tajna je u sastojcima: 60% organskim kakao zrncima, sojinim vlaknima, L-carnitinu, gljivi Ganodermi čija kombinacija stvara osjećaj sitosti.

Kakao se još u povijesti smatrao hranom bogova i poticao je osjećaj sreće.

Sojina vlakna pomažu u snižavanju kolesterola, boljoj i bržoj probavi.

L-carnitin pomaže tijelu u sprječavanju pohrane masnoća, pomaže dijabetičarima u povećanju, pohrani i unosu glukoze, izvrstan je antioksidans...

Gljiva Ganoderma pomaže u jačanju imuniteta, poboljšava kardiovaskularni sistem, pomaže u ublažavanju alergija...

Sve što trebate je pojesti jednu čokoladicu dnevno jer ćete na taj način smanjiti potrebu za unosom hrane.

Komplet sadrži:

15 čokoladica (1x5g) dostatnih za 2 tjedna korištenja
1 kutija = 75 grama

 ČOKOLADA ZA MRŠAVLJENJE

 

Predobro da bi bilo istinito? Razvili smo čokoladu koja zapravo pomaže u mršavljenju! Naša Čokolada je napravljena od svjetski najfinijih čistih prirodnih organskih kakao zrnaca, kombinirana sa tradicionalnim ekstraktima kako bi vam ponudila bogatu čokoladnu poslasticu koje možete pojesti kad ste gladni i kada god želite utažiti želju za nečim slatkim ili pretjeranim.

Čokolada za mršavljenje pomaže utažiti želju za šećerom i daje osjećaj zadovoljstva. Možete počastiti svoje tijelo sa čokoladom bez grižnje savjesti, ovo je stvarno savršena alternativa.

Sastojci koji se koriste:
Organska kakao zrnca (75%), Ganoderma Lucidum,Carnitin, sojina vlakna

Sojina vlakna će vam pomoći da se duže osjećate siti, smanjujući tako unos kalorija. Soja je odličan izvor biljnih vlakana, kalcija, željeza, cinka, fosfora, magnezija, tiamina, riboflavina, niacina i folne kiseline.Vlakna iz soje su također veoma dragocjena budući da pomažu boljoj i bržoj probavi. Istovremeno vežu na sebe višak kolesterola koji odnose iz tijela, tako da se smanjuje njegova razina u krvi.

Vidjeti ćete zdrav ton kože, poboljšanja u izgledu vašeg tijela, broj vaše odjeće će se smanjivati dokle god koristite čokoladu za mršavljenje.

 Čokolada za mršavljenje sadrži Ganoderma Lucidum

Ganoderma (LingZhi) Takozvanu „biljku besmrtnosti“  tradicionalno se koristilo za poboljšanje općeg stanja organizma i za postizanje dugovječnosti. Ovaj božji dar od davnina se koristi za borbu protiv gotovo svakog oboljenja poznatog čovjeku. Ispitivanja djelotvornosti u liječenju raka, koja su u tijeku, dala su obećavajuće rezultate u liječenju određenih tipova raka

 

L-Carnitin u  Čokoladi za mršavljenje je tradicionalno smatran kao glavni igrač u reguliranju metabolizma i transportaciji dugo lančanih masnih kiselina u mitohondrije, gdje oni mogu biti obrađeni kao energija kako bi pomogli trošenju sala kao goriva..

L-Carnitin je derivat amino kiseline lizin, a ime je dobio po tome što je prvi puta izoliran (1905) iz mesa (carnus). Zvan je vitaminom BT, dok se nije spoznalo da ga ljudski organizam samostalno sintetizira. Ipak, u određenim uvjetima potreba za L-karnitinom može nadići sposobnost organizma da ga sintetizira, pa može biti uvjetno esencijalni nutrijent. L-karnitin se u organizmu sintetizira u jetri i bubrezima i odatle se transportira u druga tkiva. Najveće koncentracije nalaze se u tkivu koje konvertira masne kiseline u energiju, poput mišića skeleta i srčanog mišića. S tim u vezi, L-karnitin ima važnu ulogu u proizvodnji energije transportirajući aktivirane masne kiseline u mitohondrijalnu matricu gdje ona metabolizira, kao i u transportu štetnih ostataka procesa van stanice, sprječavajući akumulaciju nusprodukata. (L-karnitin je supstanca nalik aminokiselini, a tijelo je proizvodi od aminokiseline lizin. Vitamini C, B6, niacin, željezo i amino kiselina metionine potrebni su za proizvodnju karnitina u tijelu. Glavni izvor karnitina je crveno meso. Karnitin ima različite uloge, a najpoznatija je sposobnost transportiranja masti kroz membrane stanica do mitohondrija, gdje se mast koristi kao izvor energije.

 

KAKAO

 

 

Nutritivne karakteristike kakaa slave se od šesnaestog stoljeća. Da bi shvatili zašto je toliko važan, treba se vratiti folkloru Indijanaca centralne Amerike, kojima je kakao bio pravi eliksir.
Španjolski konkvistadori, osim zlata i srebra, donijeli su u Europu i smeđe zrno kakaa koje su Indijanci upotrebljavali za pripremu gorkog, ali ukusnog napitka pod nazivom "xocoatl" ili "chocolatl", a od kojih je riječi proizašao i današnji termin "kakao". Prema asteškom kralju Montezumi, ovaj je napitak bio rezerviran za ratnike i društvenu elitu, a imao je sakralne i svečane karakteristike. Švedski botaničar Linne, dao je biljci naziv Theobroma cacao L., u čijem nazivu "theobroma" upravo znači "hrana bogova".

Zrna kakaa stigla su na Stari kontinent 1544. godine, te su prezentirana budućem Španjolskom kralju Filipu II. Španjolsko plemstvo, začarano ovim napitkom, čuvalo je tajnu kakaa stotinjak godina. U ta je vremena okus napitka više ličio na ljekoviti pripravak, a trošio se radi ljekovitih i afrodizijačnih svojstva. Kako je vrijeme prolazilo, vijest o napitku, koji se danas često aromatizira cimetom i vanilijom, proširila se čitavom Europom.

Tako je 1615. godine kakao dospio u Francusku, kada se španjolska princeza Ana udala za Luja XIII. Princeza je sa sobom donijela recept za izradu kakaovog napitka, a francuski kardinal Richelieu, koji je kasnije konzumirao napitak kako hranu i digestiv, bio je prvi francuz koji ga je kušao.

Englezi su za recept čekali do 1657. godine, kada se napitak mogao kupiti u specijaliziranim lokalima “chocolate-drinking houses” u koje je rado zalazila društvena elita. Tako je poznati klub za gospodu "Garrick Club" započeo vlastitu egzistenciju pod nazivom ‘‘The Cocoa Tree Chocolate House”.

Nagli razvoj proizvodnje kakaa počeo je oko 1880. godine, kad su Englezi posadili plantaže u današnjoj afričkoj državi Gani. Zapadna obala Afrike danas je najveća zona u kojoj se proizvodi kakao u svijetu, a još se kultivira u centralnoj Americi, na Antilama i nekim dijelovima Azije i Malezije, Indoneziji i Filipinama. S vremenom, kakao nije više bio skupocjena roba već je postao vrlo rasprostranjena namirnica - sve je manje imao okus lijeka, a postao je vrlo ukusna hrana.

 

Danas se čokolada, glavni proizvod kakao zrna cijeni i konzumira u čitavom svijetu. Sa napretkom znanosti o prehrani, ispitano je mnoštvo namirnica, a tako smo saznali koji sve sastojci čine zrno kakaa. Pronađeno je da kakao prah sadrži mnoštvo antioksidanata (posebno procijanidina). Kakao sadrži više procijanidina od čokoladnih proizvoda koji se iz njega dobivaju. Pokazano je da se antioksidanti prirodno prisutni u kakau uništavaju tokom industrijske prerade. Stoga proizvođači nastoje uvesti promjene u tehnološke postupke proizvodnje, kako bi stvorili proizvode koji će maksimalno zadržati ove vrijedne sastojke. To bi svakako bila dobrodošla novost, budući da se smatra da antioksidanti mogu pomoći kod prevencije raznih bolesti, posebno raka, bolesti srca i drugih.

 

 

 

INDIKACIJE: Može pomoći u reguliranju tjelesne mase kao dio kilojoule/kalorijskoe planske prehrane, te u kombinaciji sa redovitim fizičkim režimom.

No customer comments for the moment.

Write your review

Čokoladice za mršavljenje

Čokoladice za mršavljenje

  • Do 50% smanjuje potrebu za hranom.
  • Rezultati su vidljivi već nakon 2 tjedna.
  • Gubitak kilograma bez osjećaja gladi, nervoze ili umora.
  • Sigurne i ispitane.
  • Stvaraju osjećaj sitosti

Write your review

Slični proizvodi